Skip to main content

Majšanski put 87, Subotica   •   +381 24 576 700   •   osmajsanskiput_su@mts.rs

Kalendar za školsku 2018/2019. godinu

Nova školska godina za osnovce počinje u ponedeljak, 3. septembra. Kraj prvog kvartala je u petak, 26. oktobra. Prvi predah i neradni dan uslediće u ponedeljak, 12. novembra, zbog državnog praznika. Zimski raspust je od 24. decembra do 14. januara, a prolećni od 19. aprila do 2. maja. Neradni dan biće i u petak, 15. februara naredne godine zbog Dana državnosti.

Radne subote će biti 17. novembra, 19. januara i 4. maja.

Za učenike od prvog do sedmog razreda drugo polugodište se završava u petak, 14. juna. 

Učenici osmog razreda polagaće probni završni ispit u petak, 12. i u subotu, 13. aprila, dok ih mala matura očekuje u ponedeljak, 17. juna (maternji jezik), u utorak, 18. juna (matematika) i u sredu, 19. juna (kombinovani test). 

Učenici i zaposleni u školi imaju pravo da ne pohađaju nastavu, odnosno da ne rade: pravoslavci - na prvi dan krsne slave, pripadnici islamske zajednice - na prvi dan Kurbanskog i Ramazanskog bajrama, pripadnici jevrejske zajednice - na prvi dan Jom Kipura.

Za pripadnike verskih zajednica koje obeležavaju verske praznike po Gregorijanskom, odnosno Julijanskom kalendaru, neradni je prvi dan Božića, kao i uskršnji praznici, počev od Velikog petka, zaključno sa drugim danom Uskrsa.

Gde se nalazimo?

Majšanski put 87
24000 Subotica
Srbija

Izradu veb-sajta su podržali:

Projekat podržali

bga_logo